Ewent EW7055 USB 3.0 3,5" SATA Merevlemezhez külső ház

Cikkszám: EW7055
A termékek árait megtekinteni és terméket rendelni bejelentkezés után tud.

USB 3.0 3,5-es SATA merevlemezház

Alumínium ház 3,5 inch -es SATA merevlemezhez.

Készítsen biztonsági másolatot, és vigye magával fájljait, fényképeit és filmjeit bárhova az Ewent EW7055 USB 3.0 3,5 inch -es SATA merevlemezházzal! Az alumínium ház gondoskodik fájljai védelméről és a merevlemez megfelelő hűtéséről, valamint akár 5 Gbps-os adatátviteli sebességet biztosít!

Szupergyors USB 3.0 támogatás

Ne fecsérelje tovább idejét! Minden eddiginél gyorsabban másolhatja át fájljait az USB 3.0 technológiával. Az EW7055 ház szupergyors USB 3.0 funkciójával akár 5 GB/s sebességgel is átmásolhatja adatait. A dokkolóállomáshoz gyárilag jár egy USB 3.0 kábel.

Kompatibilitás visszafelé az USB 2.0 szabvánnyal

Nincs USB 3.0 port a számítógépén? Semmi probléma! Az Ewent EW7055 merevlemezházat USB 2.0 porton keresztül is csatlakoztathatja számítógépéhez, és akár 480 Mbps sebességgel másolhatja át fájljait.

Legyen saját hordozható merevlemeze

Hozza létre saját hordozható merevlemezét! A külső EW7055 házba könnyedén beszerelheti saját merevlemezét, és biztonsági másolatokat készíthet, illetve bárhová magával viheti fájljait, fényképeit és filmjeit! Szinte bármilyen méretű 3,5 inch -es merevlemezt használhat (8 TB kapacitásig teszteltük a merevlemezeket).

Az alumínium ház hidegen tartja fájljait

Az EW7055 házban merevlemeze soha nem melegedhet túl, hála az alumínium ház kiváló hővezető-képességének. A 3,5 inch -es SATA merevlemezekhez ideális házhoz gyárilag tartozik egy állvány, egy USB 3.0 kábel és egy tápegység.

Plug & Play

Az USB 3.0 interface-nek köszönhetően a csatlakoztatást követően azonnal és közvetlenül hozzáférhet a merevlemezen tárolt fájljaihoz. Így az EW7055 külső házat gyakorlatilag minden számítógép felismeri újraindítás nélkül! A házat a Windows és Macintosh számítógépek univerzális tömegtárként ismerik fel.

  • Hordozható USB 3.0 3,5-es SATA merevlemezház

  • Tömör alumínium ház a merevlemez hűtéséhez

  • Élvezze az akár 5 Gbps-os adatátviteli sebességet!

  • Vigye magával bárhova fájljait, fényképeit és filmjeit!

  • Kompatibilis az USB 3.0 specifikációval

  • 3,5 inch -es SATA merevlemez beszereléséhez

  • Tartozékok: USB 3.0 kábel és tápegység adapter

  • Egyszerű beszerelés

Gyártói adatlap