ednet 91608 iratmegsemmisítő, X10CD, 8 lap, DIN4, CD/DVD/Bank kártya vágás, kereszt vágós

Cikkszám: 91608
A termékek árait megtekinteni és terméket rendelni bejelentkezés után tud.

ednet iratmegsemmisítő XCD

Hatékonyan és biztonságosan semmisíti meg a különböző iratokat otthonában vagy az irodában. A gyártó kínálatában egyedüliként rendelkezik DIN4-es biztonsági fokozattal.

XCD iratmegsemmisítő CD/DVD/bankkártya nyílással, a kapcsokat is kezeli, keresztvágós, aprítási méret: 5*18 mm, aprítási kapacitás: 10 lap, hulladéktartály kapacitása: 21 liter

Az ednet XCD iratmegsemmisítő segítségével könnyedén megsemmisítheti dokumentumait, egyszerre maximum 10 lapot vághat 5*18 mm-es csíkokra. Továbbá, adattárolóit és bankkártyáit is megsemmisítheti a CD/DVD/bankkártya nyílásnak köszönhetően. Az automatikus Start/Stop és a papírvisszatekerés funkciónak köszönhetően az eszköz gyorsabban működik, mint valaha! A kapcsok sem jelentenek problémát. Továbbá, adattárolóit és bankkártyáit is megsemmisítheti a CD/DVD/bankkártya nyílásnak köszönhetően. Külön tartályban gyűjti őket, leegyszerűsítve a szelektív hulladékgyűjtést. Ha a tartályt vagy a vágóegységet eltávolítjuk, a működés leáll az automatikus biztonsági leállításnak köszönhetően. A praktikus kezelési mód megkönnyíti a vágóegység eltávolítását.

A csomag tartalma:

  • Iratmegsemmisítő
  • Kézikönyv